team De Kinegroep

De passie van een ambitieus team!

De kinegroep wil een thuis zijn voor gedreven experts en mensen met een hulpvraag over klachten aan het bewegingsapparaat. De kinegroep ondersteunt haar experts in samenwerking en specialisatie om zo te streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en innovatie.

Met een passie voor sport

Piet Jochems, de oprichter van De Kinegroep, was als jonge wielrenner steeds gepassioneerd door de lichamelijke inspanning van sporters. Door zijn nieuwsgierigheid heeft hij zichzelf later verdiept in de biomechanica van de bewegende mens.

De drijvende kracht(en) van ons centrum

De kinegroep is een vervolg op zijn eenmanspraktijk voor manuele therapie. Onderstaande teamleden delen dezelfde visie en vormen vandaag de drijvende kracht van ons centrum.

Een aanpak op maat

Voor revalidatie, blessurepreventie, training en klachtenpreventie op het werk kunnen we diensten aanbieden waarbij (nieuwe) wetenschappelijke kennis wordt omgezet naar een aanpak op maat.

Bijou Caluwe

THERAPEUT
bijou@dekinegroep.be

Jessy Gyselinckx

MEDISCH SECRETARESSE
info@dekinegroep.be

Piet Jochems

THERAPEUT
info@pietjochems.be

Michiel Leyssens

THERAPEUT
michiel@dekinegroep.be

Filip Stremersch

THERAPEUT
filip@dekinegroep.be

Onze geschiedenis

Start van de éénnmanspraktijk voor manuele therapie en kinesitherapie Piet Jochems. Naast andere therapie-opdrachten, gaat Piet Jochems hier werken als manueel therapeut in de Berckhovenstraat te Westmalle.

Onze geschiedenis

De voormalige praktijk voor manuele therapie en kinesitherapie Piet Jochems wordt De kinegroep. Piet Jochems en zijn vriendin Sofie Deforche worden de zaakvoerders van deze groep.

De kinegroep bestaat ondertussen uit 3 manueel therapeuten: Piet Jochems, Delphine Vanloot en Bijou Caluwe.

Onze geschiedenis

Delphine Vanloot gaat doctoreren en neemt afscheid en wordt vervangen door Michiel Leyssens. Met Filip Stremersch wordt het team verder uitgebreid tot 4 manueel therapeuten.

Onze geschiedenis

De kinegroep opent een tweede locatie binnen de groepspraktijk Ganzenkuil te Westmalle.

Het aanbod aan diensten wordt ook verder uitgewerkt: De kinegroep biedt een aanpak op maat binnen de blessurepreventie en revalidatie.

De kinegroep gaat samenwerken met IntoPhysio BVBA en onderzoekers van de VUB om een efficiente manier te ontwikkelen die mensen met klachten aan wervelkolom en bovenste extremiteiten op het werk beter kan helpen. Deze dienst bieden we aan vanaf het voorjaar van 2016.
2012 2014 2015 najaar 2015

De Kinegroep

Partner worden?

De kinegroep wil samenwerken met gedreven evidence-based praktijken en therapeuten.
Neem contact op als u meer info wil over de mogelijkheden bij (online) promotie aan publiek en voorschrijvers, administratie, telefonisch onthaal, innovatie en kwaliteitsopvolging.